Fenerbahçe- Olympiakos maçı nerede, saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe- Olympiakos maçı nerede, saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u Kadıköy'de konuk edecek. Saat 22.00'de başlayacak maçta Fenerbahçe'nin turu geçmesi için 2 veya daha farklı bir galibiyet alması gerekiyor.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlıyor. Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 18 Nisan Perşembe günü (bugün) saat 22.00’da başlayacak.

UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı, maçın şifresiz yayınlanacağını açıkladı. Mücadele TV 8 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Müsabakayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını, aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

Avrupa kupalarında 11 yıl sonra adını yarı finale yazdırmayı hedefleyen Fenerbahçe'de 1 eksik var. Tedavisi tamamlanan Mert Hakan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Ameliyat olan Ooosterwolde ise forma giyemeyecek. Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yok.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın takımını; Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi; İsmail, Fred; İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko on biriyle sahaya çıkarması bekleniyor.

Bu sezon Avrupa'da iç sahada 7 maça çıkan sarı-lacivertliler, 6 maçı kazanırken bu mücadelelerden en az 2 farklı galip ayrıldı.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Atina’daki ilk maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe’nin turu geçmesi için 2 ve daha farklı bir galibiyet elde etmesi gerekiyor. Bir farklı Fenerbahçe galibiyetlerinde maç uzatmalara gidecek. Her türlü beraberlik ve Olympiakos galibiyetinde turu geçen taraf Yunan ekibi olacak. Turu geçen takın yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.