Fenerbahçe'de oyundan çıkan Fred, teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi

Fenerbahçe'de oyundan çıkan Fred, teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında 86. dakikada oyundan alınan Fred, teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi. Kartal, Fred'i neden oyundan çıkardığını açıkladı.

Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda 3-2 kaybettiği Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında evinde Olympiakos'u ağırladı. Temsilcimiz, 90 dakikasını ve uzatmaları 1-0 galip götürdüğü maçta penaltılarda Olympiakos'a elendi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın maçtaki hamleleri dikkat çekti.

Fred İsmail Kartal'a tepki gösterdi

Fenerbahçe'de Fred, mücadelenin 86. dakikasında kenara geldi ve yerini Zajc'a bıraktı. Bu kararı şaşkınlıkla karşılayan Brezilyalı, teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi. Ellerini iki yana açan Fred, "Neden ben?" dercesine bir harekette bulundu.

Fred'in neden oyundan alındığı belli oldu

Oyundan çıkarken kenara tepki gösteren Fred'in neden çıktığı belli oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonu yaptığı basın toplantısında oyuncu değişikliklerinin sebebini açıkladı.

"Fred'i korumak istedik"

İsmail Kartal, "Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun ise kasığında problem vardı. Zorunlu değişiklikler yaptık. Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik" ifadelerini kullandı.

Fred'in bu sezonki performansı

Sezon başında transfer edilen Fred, bu sezon 29 maçta forma giydi. 2194 dakika sahada kalan 31 yaşındaki merkez orta saha, 2 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Fred, 5 kez sarı kart, 1 kez direkt kırmızı kart gördü.