Fenerbahçe'de 'tam kadro' kararı! Fred sahada...

Fenerbahçe'de 'tam kadro' kararı! Fred sahada...
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile oynayacağı maçın 11'i belli olmaya başladı.Sabah gazetesinde yer alan haberde İsmail Kartal'ın bu maçta rotasyona gitmeyecek ve ideal kadroyla mücadele edecek....
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile oynayacağı maçın 11'i belli olmaya başladı.

Sabah gazetesinde yer alan haberde İsmail Kartal'ın bu maçta rotasyona gitmeyecek ve ideal kadroyla mücadele edecek. Dzeko maça ilk 11’de başlayacak ancak maç içindeki durumuna göre ilerleyen dakikalarda Michy Batshuayi oyuna alınacak.

21.haftasında oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve uzun bir sakatlık süreci geçiren Fred, Hatayspor maçının kamp kadrosuna dahil edilmiş, maçın 66. dakikasında da oyuna dahil edilmişti. İsmail Kartal’ın Fred’i Union SG maçında ilk 11’de oynatması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Fred, sarı-lacivertli takımda 22 maçta süre aldı. Bu karşılaşmalarda Brezilyalı oyuncu 6 asist kaydetti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yla son 16 turu ilk maçını 7 Mart Perşembe günü deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertliler bu eşleşmenin rövanşında rakibinin 14 Mart Perşembe günü konuk edecek.