Fenerbahçe'de tarihi seçim! Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın adayları yarışıyor

Fenerbahçe'de tarihi seçim! Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın adayları yarışıyor
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu olağan seçimleri yarın gerçekleştirilecek. Seçimde üç aday var ama yarışın Şekip Mosturoğlu ile Sevil Becan arasında geçmesi bekleniyor

Fenerbahçe’de tarihi Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yarın gerçekleştirilecek. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak ve saat 10.00'da başlayacak toplantıda, başkan adayları Nihat Tokat, Şekip Mosturoğlu ve Sevil Becan yarışacak.

31 Mart 2024 tarihine kadar aidatlarını ödemiş, geçmiş aidat borcu bulunmayan tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerinin katılabileceği toplantıda, giriş kartları saat 09.00'dan itibaren teslim edilmeye başlayacak.

Oy kullanma işleminin saat 15.00'e kadar süreceği toplantıda daha sonra oy sayımı işlemine geçilecek ve adayların oyları açıklanacak.

Seçimin Şekip Mosturoğlu ile Sevil Becan arasında geçmesi bekleniyor. Mosturoğlu, Fenerbahçe’de eski başkan Aziz Yıldırım’ın yönetimlerde uzun yıllar yöneticilik yaptı. Mosturoğlu 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım ile birlikte hapis yattı.

Sevil Becan ise Ali Koç yönetiminde yer alan ve Koç Grubu’nda çalışan bir isim.

Yüksek Divan Kurulu seçimleri bir açıdan da Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın güçlerini test edeceği bir seçim olarak görülüyor. Ali Koç’un mayıs ayındaki kulüp seçimlerinde aday olup olmama konusunda yarınki seçim sonrası değerlendirme yaparak karar vermesi bekleniyor.

Aziz Yıldırım ise 6 yıl önce ağır bir seçim yenilgisi aldığı Ali Koç karşısında eski gücüne ulaşıp ulaşmadığını görmek istiyor.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu seçimlerinin, bir ay sonrası kulüp seçimleri öncesi bir gösterge oluşturması bekleniyor.