Fenerbahçe'den derbi sonrası zafer pozu

Fenerbahçe'den derbi sonrası zafer pozu
Fenerbahçe'de kazanılan maçların ardından ritüel haline gelen galibiyet pozu, derbi zaferi sonrasında da verildi. Tüm takımla birlikte Beşiktai zaferinin ardından oldukça kalabalık bir galibiyet pozu verildi. Teknik direktör İsmail...

Fenerbahçe'de kazanılan maçların ardından ritüel haline gelen galibiyet pozu, derbi zaferi sonrasında da verildi. Tüm takımla birlikte Beşiktai zaferinin ardından oldukça kalabalık bir galibiyet pozu verildi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da fotbolcularla birlikte sevincini paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'a konuk oldu.

Sarı-lacivertliler, Szymanski, Tadic (P) ve Dzeko'nun golleriyle zorlu derbiden 3-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Kartal'ın tek sayısını penaltıdan Chamberlain kaydetti.

Sarı Lacivertliler, derbi zaferini soyunma odasında coşkulu şekilde kutladı. Tüm takımla birlikte Beşiktai zaferinin ardından oldukça kalabalık bir galibiyet pozu verildi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da fotbolcularla birlikte sevincini paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe ayrıca Beşiktaş'ın maç öncesi sosyal medya hesabından "Burası Beşiktaş" yazılı paylaşımını alıntılayarak da göndermede bulundu.