Fenerbahçe'den Fred ve Becao'nun sağlık durumuna dair açıklama

Fenerbahçe'den Fred ve Becao'nun sağlık durumuna dair açıklama
Sarı Lacivertli ekip tarafından yapılan açıklamaya göre Rodrigo Becao ve Fred, Trabzonspor maçında forma giyemeyecekFenerbahçe, Pendikspor deplasmanında sakatlanan Rodrigo Becao, Fred ve Samet Akaydın'ın sağlık durumuyla ilgili...

Sarı Lacivertli ekip tarafından yapılan açıklamaya göre Rodrigo Becao ve Fred, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek

Fenerbahçe, Pendikspor deplasmanında sakatlanan Rodrigo Becao, Fred ve Samet Akaydın'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Becao 2,5 ay sahalardan uzak kalacak

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, hamstring grubunda tendon kopması tespit edildiği bildirilen Becao'nun yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fred 2-3 hafta forma giyemeyecek

Fred'in ise kasığında 2. derece yırtık tespit edildiği belirtildi. Başarılı orta sahanın 2-3 hafta yeşil sahalardan uzak kalması öngörülüyor.

Samet Akaydın'ın sağlık tetkiklerinde ise herhangi bir bulgunun tespit edilmediği belirtildi.

Sarı Lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol A Takımımızda Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir.

Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır. Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir."