Fenerbahçeli futbolcular bayrak açtı, kavga çıktı

Fenerbahçeli futbolcular bayrak açtı, kavga çıktı
Fenerbahçeli futbolcular, kritik derbinin ardından Galatasaray'ın sahasının ortasında bayrak açtı. Ancak maç sonrası yaşananlar büyük bir karışıklığa sebep oldu.

Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası takım büyük sevinç yaşadı. Ancak tribünlerden taraftara yabancı madde atılması üzerine polis güvenlik tedbirlerini artırdı. Fenerbahçe takımı, soyunma odasından çıktıktan sonra tekrar sahaya dönerek kutlamalarını sürdürdü. Galatasaray taraftarları stadı terk ederken, güvenlik nedeniyle deplasman taraftarları bir süre daha içeride tutuldu.

Fenerbahçe takımı, sahaya tekrar çıkarak galibiyeti taraftarıyla kutladı. Ancak Galatasaraylı yetkililer bu duruma müdahale etmeye çalıştı. Futbolcular İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe bayrağını sahanın ortasında havaya kaldırırken, yan taraflarda arbede yaşandı.

Saha içinde uzun süren kavga sırasında Ali Koç ve Fenerbahçe yöneticileri sahada bulunurken, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ve diğer yetkililer darbe aldı. Galatasaray, olayların daha da büyümemesi için stadın ışıklarını söndürdü.

Karışıklık maçın sonrasında da devam etti ve koridorlarda ve Fenerbahçe takım otobüsü stattan ayrılırken yaşandı.

Öne Çıkanlar