Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımıştı: Lavarini Fenerbahçe'den menajerlik şirketi yüzünden mi ayrıldı?

Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımıştı: Lavarini Fenerbahçe'den menajerlik şirketi yüzünden mi ayrıldı?
Sultanlar Ligi'nde sezonu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe Opet'te başantrenör Stefano Lavarini'nin ayrılacağı belli olmuştu. Lavarini, Fenerbahçe'den menajerlik şirketi yüzünden mi ayrıldı?

Fenerbahçe Opet'te başantrenör Stefano Lavarini ile yollar ayrıldı. İtalyan çalıştırıcı La Stampa için yaptığı yeni açıklamalarında ise bu ayrılıktan söz etti.

Lavarini'nin yerine Fenoglio transfer oldu

Sezonu şampiyonlukla noktalayan Fenerbahçe Opet geçtiğimiz Haziran ayında göreve gelen Stefano Lavarini'ye teşekkür etti. La Stampa'da yer alan habere göre ilk sezonunda Türkiye Kupası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğu elde eden İtalyan başantrenörün bu başarıları Sarı-Lacivertli ekipte kalmasına yetmedi. Haberin devamında ise Lavarini'nin yerine göreve gelecek başantrenörün bir diğer İtalyan çalıştırıcı Marco Fenoglio olduğu belirtildi.

Lavarini menajerlik ajansı üzünden mi ayrıldı?

La Stampa tarafından aktarılan bilgilerde yeni başantrenör Marco Fenoglio'nun da Arina Fedorovtseva, Melissa Vargas ve Ana Cristina de Souza ile aynı menajerlik ajansında olan SB Community'de yer aldığı belirtildi. Haberde ayrıca Lavarini'nin Fenerbahçe Opet'ten gönderilmesinin de bu oyuncuların bağlı olduğu ajans yüzünden olduğunun söylendiği vurgulandı. Lavarini'nin birlikte çalıştığı ajans ise Top Volley Group.

Stefano Lavarini'den Fenerbahçe Opet sözleri

Fenerbahçe Opet ile yollarını ayıran Stefano Lavarini, La Stampa için yaptığı açıklamalarda ekipten ayrılması hakkında "Hiçbir şey söyleyemem, üzgünüm. Zamanı geldiğinde konuşacağım. Hayal edebileceğimizin ötesinde dinamikler var." dedi.

Genç milli yıldız ile de anlaştılar

Bianka İlayda Mumcular geçtiğimiz haftalarda SB Community ile anlaşmaya vardı. Menajerlik ajansı Intagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Genç ve yetenekli Türk voleybolcu Bianka İlayda Mumcular'ın ajansımıza katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Güvenin için teşekkür ederiz ve SB Community takımına hoş geldin." ifadelerine yer verdi.

Mumcular, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) geçtiğimiz günlerde açıkladığı Filenin Sultanları'nın 2024 Milletler Ligi'ndeki (VNL) geniş kadrosunda da yer aldı.

Kaynak: Ajansspor