Galatasaray 12 yıl sonra Samsun deplasmanında! Sol bekte bu kez yine farklı bir isim var

Galatasaray 12 yıl sonra Samsun deplasmanında! Sol bekte bu kez yine farklı bir isim var
Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam Galatasaray deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı- Kırmızılılar 12 yıl aradan sonra Samsun’da bir maç oynayacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da...
Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam Galatasaray deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı- Kırmızılılar 12 yıl aradan sonra Samsun’da bir maç oynayacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 4-2 kazanmıştı.

Ligde geride kalan 23 müsabakada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 60 puan topladı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin averajla gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Ligde 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgi yaşayan Karadeniz temsilcisi ise topladığı 26 puanla haftaya 14. girdi.

Galatasaray'da 3 futbolcu, Samsunspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası için milli takım kampında olan Hakim Ziyech bu maçta görev yapamayacak. Sol bekte ise bu maçta sahaya Berkan Kutlu'nun çıkması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ve Galatasaray arasındaki karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Mücadele saat 20.00'de başlayacak ve karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

MUHTEMEL 11

Galatasaray: Muslera- Kaan Ayhan, Nelsson, Sanchez, Berkan- Torreira, Kerem Demirbay- Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu- Icardi.