Galatasaray, Ali Koç, Mert Hakan ve Oosterwolde'nin fotoğraflarını astırdı!

Galatasaray, Ali Koç, Mert Hakan ve Oosterwolde'nin fotoğraflarını astırdı!
Derbide yaşanan olaylar gündemdeki yerini korurken Okan Buruk ve Erden Timur'dan ilginç bir karar geldi.

Galatasaray- Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olayların yankıları devam ediyor. İstanbul Valiliği, olaylara karışan 5 Fenerbahçelinin ifadesinin alınacağını açıkladı.

Bu arada Galatasaray teknik heyeti ve yöneticileri de olayları, kendi futbolcularını motive etmek için kullanma kararı aldı. Haber Global'in haberine göre; antrenman, teknik-taktik çalışmaları ve ekstra idmanları bir kenara bırakan Okan Buruk’la Erden Timur’un derbide başta Ali Koç ve Selahattin Baki olmak üzere Mert Hakan Yandaş, Oosterwolde gibi oyuncuların görüntülerini Florya koridorlarına asacaklar.
İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ile Mert Hakan Yandaş, stat müdürüne tekme ve yumruk atmış, Oosterwolde de tribünlere cinsel organını tutarak el hareketinde bulunmuştu.

Stat müdürüne yapılan saldırı, Başkan Ali Koç’un Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan’a "Burada dayak yersin" tehditlerinin yanı sıra Selahattin Baki’nin ettiği iddia edilen küfürlerin videolarını soyunma odasına koyup bütün futbolculara tek tek izlettirileceği ifade edildi.