Galatasaray camiasının önemli isimlerini bir araya getiren buluşma

Galatasaray camiasının önemli isimlerini bir araya getiren buluşma
Galatasaray’ın eski yöneticisi Rezan Epözdemir, Galatasaray’ın bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunmak için camiasının önemli isimleriyle buluştu

Galatasaray camiasının önde gelen isimleri eski başkan yardımcısı Avukat Rezan Epözdemir’in evinde verdiğe davette buluştu.

Yemeğe Galatasaray’lı sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenler ve kanaat önderleri katıldı.

50’ye yakın davetlinin buluştuğu özel gecede, katılımcılar tarafından Galatasaray’ın bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yemekte Galatasaray’ın hak ve menfaatlerini korumak için alınması gereken acil aksiyonlar konuşuldu.

Sürpriz davette Galatasaray Spor Kulübü'nün en önemli üyelerinin bir araya gelmesi dikkat çekti.

Epözdemir'in davetine, Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı Başkanı Oral Yılmaz, Galatasaray Düşünce Derneği Başkanı Cüneyt Öztürk, 1905 Galatasaray Kültür Sanat Derneği Başkanı Cevat Genç, Divan Kurulu Saymanı Nilüfer Sanvar, Galatasaray eski Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Galatasaray eski İkinci Başkanı Işın Çelebi, Galatasaraylı akademisyenler Süheyl Batum, Mustafa Çetiner’in yanı sıra Mehmet Can, Özen Kuzu, Saruhan Saraylı, Hasan Adalı, Cenk Eyüboğlu gibi iş insanları, finans uzmanı Mehmet Mert Yılmaz, eski futbolcu ve antrenörler Ümit Davala ile Hasan Şaş’ın da olduğu 50’ye yakın Galatasaray Spor Kulübü üyesi katıldı.

Davetin ardından ev sahibi ünlü hukukçu Rezan Epözdemir tarafından bir sosyal medya paylaşımı yapıldı:

“BİZ VARIZ, BİRLİKTE GALATASARAY’IZ!”

Rezan Epözdemir, “Biz Varız, Birlikte Galatasaray’ız! " notu ile paylaştığı fotoğrafa sarı kırmızılı camianın kenetlenmesi için "birlik ve beraberlik " vurgusu yapması da sosyal medyada hızla karşılık buldu. Paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı.