Galatasaray Mauro Icardi'ye kavuşuyor: İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Galatasaray Mauro Icardi'ye kavuşuyor: İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
Galatasaray anlaşmaya vardığı Mauro Icardi'yi İstanbul'a getiriyor. Arjantinli oyuncunun menajeri ve eşi Wanda Nara, yıldız futbolcunun İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.Son şampiyon Galatasaray'da 26 maçta 23 gol atan Mauro...

Galatasaray anlaşmaya vardığı Mauro Icardi'yi İstanbul'a getiriyor. Arjantinli oyuncunun menajeri ve eşi Wanda Nara, yıldız futbolcunun İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.

Son şampiyon Galatasaray'da 26 maçta 23 gol atan Mauro Icardi, taraftarın ve takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Yıldız oyuncunun performansı sonrası sarı kırmızılı yönetim, Icardi'nin bonservisini almak için PSG ile görüşmelere başladı.

Galatasaray yönetimi hem Mauro Icardi hem de Fransız temsilcisi PSG ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, Icardi için 10 milyon Euro'luk bonservis ücretini gözden çıkardı

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu.

Wanda Nara'nın Instagram paylaşımına gelen soru üzerine Arjantinli ünlü isim, "Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor. Yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var." ifadelerini kullandı.