Galatasaray, PSG ile anlaştı: İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam

Galatasaray, PSG ile anlaştı: İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam
Gelecek sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu Leandro Paredes'in transferi için kulübü PSG ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın...

Gelecek sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu Leandro Paredes'in transferi için kulübü PSG ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcu için ödeyeceği rakam belli oldu.

Galatasaray, transfer listesindeki Leandro Paredes için Paris Saint Germain ile anlaştı. Arjantinli futbolcu sarı-kırmızılılardan süre istedi.

Orta saha arayışını sürdüren Galatasaray'ın, Paris Saint Germain'in (PSG) Arjantinli yıldızı Leandro Paredes transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Fransa'nın L'Equipe Gazetesi, "sarı kırmızılılar, Paredes'in bonservis bedeli konusunda PSG ile 6 milyon euroya anlaştı, futbolcuya ise 3 yıllık sözleşme teklif edildi." ifadelerini yayımladı.

Ancak kulüpler mutabakata varmasına rağmen Arjantinli oyuncu son kararını vermek için bir hafta süre istedi.

En yüksek teklif

29 yaşındaki oyuncuyla başta Lazio olmak üzere Avrupa'daki birkaç takımın daha ilgilendiği ancak gelen tekliflerin hiçbirinin Galatasaray'ınkinden fazla olmadığı belirtildi.

Serie A'da 25 maç

Geride kalan sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Leandro Paredes, Serie A'da 25 maça çıkarken 1 kez fileleri havalandırdı, asist yapamadı.