Galatasaray, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ihraç ediyor!

Galatasaray, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ihraç ediyor!
Galatasaray'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüpten ihraç edilmesi için Divan Kurulu Başkanlığı'na dilekçe verildi. Divan Kurulu Üyesi Sedat Doğan, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk milletinin haklı taleplerini birtakım...

Galatasaray'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüpten ihraç edilmesi için Divan Kurulu Başkanlığı'na dilekçe verildi.

Divan Kurulu Üyesi Sedat Doğan, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk milletinin haklı taleplerini birtakım sebeplerle görmezden gelemez. Ayın 11'ine kadar kendisine süre. Pazartesi gününe kadar, başkanımıza attığı iftiraları, başkanımıza karşı olan yalanlamaları geri almazsa ve Süper Kupa finalini Türkiye'de oynatma kararını vermezse bu arkadaşın, bu kulüpte bu kadar namuslu şerefli insanlarla aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Sedat Doğan'a Cumhuriyetimizin ve Kulübümüzün kuruluş değerlerine atıfta bulunduğu, hatırlattığı için teşekkürler. Divan Başkanlığının görevleri arasında disiplin konuları olmamakla birlikte yapacağımız şey, 11'inden sonra bu evrakı kulüp evrak kayıttan geçirerek yönetim kuruluna iletmek olacaktır. Yapabileceğimiz bu aşamada ayın 11'inde sonra sadece bu."