Galatasaray'a yeni sağ bek

Galatasaray'a yeni sağ bek
Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e gitmesinin ardından sağ bek arayışına girişti. Hafta sonuna kadar kadrosunu tamamlamak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüp, Cluj'da forma giyen Rumen sağ beki radarına aldı.Sacha Boey'i rekor...
Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e gitmesinin ardından sağ bek arayışına girişti. Hafta sonuna kadar kadrosunu tamamlamak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüp, Cluj'da forma giyen Rumen sağ beki radarına aldı.

Sacha Boey'i rekor fiyata Bayern Münih'e gönderen Galatasaray, sağ bek transferi için çalışmalara başladı. Bu bağlamda Sarı-Kırmızılı kulüp, sürpriz bir ismi radarına aldı. Digisport'da yer alan habere göre Galatasaray, Cluj'da forma giyen Cristian Manea'yı listesine ekledi.

Manea'ya yeşil ışık

Galatasaray'ın yanı sıra Trabzonspor ve PAOK'un da talip olduğu 26 yaşındaki sağ bek Cristian Manea'yı Sarı-Kırmızılı kulübün teklifinin cezbettiği ifade edildi.

Haberin detayında ayrıca sezon sonunda Cluj ile sözleşmesi bitecek olan Manea'nın Rumen ekibinden gelen yeni teklifleri de reddettiği yer aldı.

Cluj 400 bin Euro'ya transfer etmişti

Cluj, Cristian Manea'yı Apollon Limassol'den 2020-21 sezonu öncesi 400 bin euro karşılığında Transfer etmişti.

Bu sezon tüm kulvarlarda 11 maça çıkan Manea 648 dakika süre aldı ve 1 gollük skor katkısı verdi.