Galatasaray'dan Aurier açıklaması: Finalde sakatlanmış!

Galatasaray'dan Aurier açıklaması: Finalde sakatlanmış!
Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı Serge Aurier hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin...
Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı Serge Aurier hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye’ye geldiğinde yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır." denildi.

Aurier sakatlığı nedeniyle Avrupa'daki Sparta Prag maçının kadrosuna alınmamıştı.

Okan Buruk: Ne zaman oynar, bilemiyoruz

Okan Buruk da dünkü maç sonrası yapılan basın toplantısında Aurier hakkında açıklamalarda bulunmuştu:

"Bizim orada da aynı cevabı vermemiz gerekiyor. Zorlu bir fikstürden geçiyoruz. En büyük sıkıntılarımızdan birisi yedek kulübemiz geniş değil. Çok fazla hamle gücümüz azaldı savunma kısmında. Öndeki hamle şansımız daha iyi. Aurier de biliyorsunuz milli takımdan geldi. 7 maç oynadı, son maç arka adalesinde çekme olmuştu. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Yener hoca onda ikinci derece bir zorlama olduğunu söyledi. Gol atacağımıza hep inandım. Demin söylediğim gibi eksikler nedneiyle Abdülkerim'i oynatmak zorunda kaldık. Muslera'nın o pozisyonda ayakta kalması çok önemliydi." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk; "Icardi'nin golünü de unutmayalım. Barış'ın 90. dakikada topu oraya götürmesi. Taraftarımız da her zamanki gibi bizi en iyi şekilde desteklediler." dedi.