Galatasaray'dan, Icardi açıklaması: Uçağı bile göndermiştik

Galatasaray'dan, Icardi açıklaması: Uçağı bile göndermiştik
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, stad isim sponsorluğu için Rams ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Başkenvekili Erden Timur, düzenlenen basın toplantısında sarı kırmızılı takımın transfer gündemindeki isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beinsports'ta yer alan habere göre, Timur, "Marcel Sabitzer ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Oyuncularla ilgili bir şey demem doğru olmuyor. Bu aleyhimize oluyor. İki oyuncu listede var ama girişimimiz olmadı." dedi. Erden Timur, "Bugün yarın bitmesini beklediğimiz transfer var. Şu an gelecek oyuncular ilk turda oynayacak durumda değil." ifadelerini kullandı. 

Icardi sözleri

Icardi'nin transferi hakkında da konuşan Timur, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek." şeklinde konuştu.