Galatasaray'dan Weghorst sürprizi... Bakambu'nun yerine geliyor...

Galatasaray'dan Weghorst sürprizi... Bakambu'nun yerine geliyor...
Sezon başında yaptığı transferlerden henüz istediği verimi alamayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için Wout Weghorst'u takibe aldı. Sarı- kırmızılı kulübne yakın kaynaklara göre Okan Buruk, bir türlü isteneni...

Sezon başında yaptığı transferlerden henüz istediği verimi alamayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için Wout Weghorst'u takibe aldı. Sarı- kırmızılı kulübne yakın kaynaklara göre Okan Buruk, bir türlü isteneni veremeyen Bakambu'nun satılmasını, yerine de Weghorst'un alınmasını istiyor.

Hollandalı futbolcunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin sahiplerinden Mithat Halis de Radyospor'a verdiği röportajda bu iddiaları güçlendiren açıklamalarda bulundu: "Yazın Galatasaray ile görüştük. Icardi'nin tüm haklarının alınıp alınmayacağı konuşuluyordu. Galatasaray, Icardi ile birlikte Weghorst'u da almak istiyordu. Weghorst da Galatasaray'a gelmek istedi ama transfer gerçekleşmedi. Weghorst, devre arasında Galatasaray'a gelir mi? Eğer Galatasaray isterse ben 'hayır' demem. 'Alabilirseniz alın' derim. Ancak önce bonservisini elinde bulunduran Burnley ile anlaşmaları gerekir" dedi.

1992 doğumlu futbolcu, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydiği dönemde performansı ile dikkat çekmiş ve Manchester United'a gitmişti. Galatasaray'ın; gönderilmesi düşünülen Bakambu ya da ara transferde yüksek bir teklif verilmesi durumunda satılması düşünülen Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Weghorst'u kadrosuna katabileceği belirtiliyor.