Galatasaray’ın golcüsü Icardi: Sessiz kalıp yola devam etmek kolay olurdu

Galatasaray’ın golcüsü Icardi: Sessiz kalıp yola devam etmek kolay olurdu
Galatasaray'ın en önemli kozu Mauro Icardi, 1 gol attığı Bayern Münih yenilgisinin sabahında sosyal medyadan camiaya seslendiŞampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih’e sahasında 3-1 mağlup olan Galatasaray’da Arjantinli golcü...

Galatasaray'ın en önemli kozu Mauro Icardi, 1 gol attığı Bayern Münih yenilgisinin sabahında sosyal medyadan camiaya seslendi

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih’e sahasında 3-1 mağlup olan Galatasaray’da Arjantinli golcü Mauro Icardi, sosyal medyadan açıklama yaptı.

30 yaşındaki golcü, Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası oynayıp oynamayacağı belli olmayan Bayern maçına iğneyle çıkıp panenka penaltısıyla takımına skora ortak etti.

'Bu takımla gurur duyuyorum'

İcardi, yenilginin ardından sabah saatlerinde sosyal medyadan açıklama yaparak “Herkese burada olmaktan ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu takımla gurur duyuyorum” dedi.

Icadi'nin paylaşımı şu şekilde:

“Günaydın Aslanlar. Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum, bu kulüp için çok önemli, çok temsili ve çok özel bir poz.

Bugün, en iyilerin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde, böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından sessiz kalıp yola devam etmek kolay olurdu. Ancak herkese burada olmaktan ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bu takımla gurur duyuyorum. Desteğinize minnettarım. Desteğinizin ve bu projenin, kulübe büyük zaferler getireceğine eminim.”