Galatasaray'ın solu S.O.S. veriyor. Ara transfer için sürpriz isimler gündemde

Galatasaray'ın solu S.O.S. veriyor. Ara transfer için sürpriz isimler gündemde
Galatasaray’da sol bek krizi... Angelino ve Kazımcan’dan istenilen verimi alamayan Galatasaray sol bek için 3 ismi radarına aldı. Bu futbolcuların kadroda teknik direktöre seçim şansı vermesi açısından Türk olması dikkati çekti....

Galatasaray’da sol bek krizi... Angelino ve Kazımcan’dan istenilen verimi alamayan Galatasaray sol bek için 3 ismi radarına aldı. Bu futbolcuların kadroda teknik direktöre seçim şansı vermesi açısından Türk olması dikkati çekti. Sezon başında Leipzig’den kiralanan Angelino, şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla 17 maça çıktı. Son 2 lig maçında şans bulamayan Angelino’nun ara transfere kadar oynatılmayacağı konuşuluyor. Yönetim, Leipzig cephesiyle görüşerek, Angelino’nun opsiyonunu kaldırmayı planlıyor. Ancak Teknik direktör Okan Buruk daha iyi bir alternatif bulunana kadar oyuncusunu kullanmak istiyor. Altay’dan alınan Kazımcan ise yetersiz bulunuyor.

Sarı- Kırmızılılarda listenin başında Rıdvan Yılmaz var. Temmuz 2022'de Beşiktaş'tan 4 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibinde istediğini bulamadı. Yaşadığı sakatlıklar ve adaptasyon süreci nedeniyle ideal kadroda kendine yer bulamayan milli oyuncunun Süper Lig’e dönmek istediği belirtiliyor. Güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan oyuncunun, Maviler ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. 22 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması seçenekler arasında. İki kulüp arasındaki görüşmelerin bu hafta başlayacağı bildirildi.

Uğur Çiftçi yeniden gündemde

Sol bekteki diğer yerli adayı ise Sivasspor’un istikrar abidesi Uğur Çiftçi. Fanatik’in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Sivasspor’la uygun bir bonservis bedelinde mutabık kalmaları halinde, 31 yaşındaki Uğur Çiftçi’yi bonservisiyle birlikte kadrosuna katmayı planlıyor. Uğur Çiftçi ismi daha önce de Galatasaray’ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray’ın gündeminde olan 3. isim ise Caner Erkin. Habertürk'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın yerli sol bek transferi için Eyüpspor'dan Caner Erkin ile ilgileniyor. Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'da oynayan Erkin, 1. Lig'de adeta yeniden doğdu. 11 maça da ilk 11'de başlayan 35 yaşındaki futbolcu 5 gol atarken 4 golün de hazırlayıcısı oldu. Süper Lig'de 3 büyüklerde forma giyen isimlerden biri olan Caner Erkin, 2019-2010 sezonunda Galatasaray'da oynamıştı.