Gomis: Kuzenim Mendy'i arayıp ‘Arda Güler'e iyi bakın’ dedim

Gomis: Kuzenim Mendy'i arayıp ‘Arda Güler'e iyi bakın’ dedim
Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılan Bafetimbi Gomis, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için kuzeni Ferland Mendy'i arayarak, "Arda’ya iyi bakın" dediğini söyledi. Galatasaray'da ikinci döneminde ikinci kez Süper Lig şampiyonluğu...

Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılan Bafetimbi Gomis, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için kuzeni Ferland Mendy'i arayarak, "Arda’ya iyi bakın" dediğini söyledi.

 Galatasaray'da ikinci döneminde ikinci kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve sözleşmesinin sona ermesiyle sarı kırmızılılardan ayrılan Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda Güler için "çok büyük bir yetenek" ifadelerini kullanan Gomis, "Eğer Fransız veya Brezilyalı olsaydı çok daha fazla bonservisle ayrılırdı. Mendy benim kuzenim, onu arayarak ‘Arda’ya iyi bakın’ dedim. Türk olduğu için insanlar ona gerekli saygıyı göstermediler ama o gidip çok iyi oynayacak ve Türkiye’den de çok büyük yetenekler çıkacağını gösterecek" dedi. 

Real Madrid'in sol beki Ferland Mendy, kulüpte dördüncü sezonunu geçiriyor.

Gomis, Arda Güler'in transferi açıklandığında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Sevgili Arda, Sen benim gördüğüm en yetenekli futbolculardan birisin. Bu ülkedeki genç futbolcular için bir örnek ve bir umutsun! Bunun bilinciyle hedefini bir gün bile unutmadan, her zaman en iyisini hakettiğine inanarak, büyümeye ve gelişmeye devam edeceğinden ve başarılarına yenilerini ekleyeceğinden hiç şüphem yok! Tüm Türk halkı ve Fenerbahçe taraftarları gibi ben de seninle gurur duyuyorum Senin için her şeyin en güzelini diliyorum, Hayal etmeye devam" demişti.