Güneş ışıl ışıl

Güneş ışıl ışıl
Derbide Fenerbahçe'yi yenerek ligde üst üste 4. galibiyetine imza atan Beşiktaş, deneyimli teknik adam yönetiminde başarılı bir performans sergiliyor.Kadıköy'de oynanan derbi maçta Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek sezonun en kritik...

Derbide Fenerbahçe'yi yenerek ligde üst üste 4. galibiyetine imza atan Beşiktaş, deneyimli teknik adam yönetiminde başarılı bir performans sergiliyor.

Kadıköy'de oynanan derbi maçta Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza atan Beşiktaş'ta ikinci dönemini geçiren teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlı taraftarlara mutluluk yaşatmaya devam ediyor.

Sezona teknik direktör Valerien Ismael'le başlayan ancak Fransız teknik adamla 12 hafta devam ettikten sonra tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'i takımın başına getiren Beşiktaş, üst üste aldığı puanlarla lig yarışında varlığını hissettirmeye başladı.

Lider Galatasaray'la arasında 11 puan fark olan siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle Avrupa'ya gitmek için de kritik bir 3 puan kazandı.