Halil Umut Meler’e atılan yumruk dünya basınında manşetlerde: Utanç gecesi

Halil Umut Meler’e atılan yumruk dünya basınında manşetlerde: Utanç gecesi
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maç sonrası yaşanan olaylar tüm dünyada yankı buldu. Mücadelenin bitiminde sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk...

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maç sonrası yaşanan olaylar tüm dünyada yankı buldu. Mücadelenin bitiminde sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e attığı yumruk ajanslar tarafından ilk haber olarak geçerken Avrupa basını web sitelerinde haberi manşetlerinden duyurdu.

Marca: Alışılmadık, üzücü ve utanç verici

Alışılmadık, utanç verici ve üzücü: Ankaragücü Başkanı hakeme saldırmak için sahaya atladı Türk takımının başkanı Faruk Koca, Rizespor ile oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın 97. dakikasında aleyhine bir penaltıyı işaret ettiği için maç sonunda sahaya atlayarak hakem Umut Meler'e saldırdı.

Mundo Deportivo: Yerdeyken bile tekmelediler

Ankaragücü başkanı hakemi yumrukladı! Türk kulübünün başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor'la oynadığı maçın sonunda sahaya inerek hakeme saldırdı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, takımının Rizespor ile oynadığı maçın sonunda sahaya inerek hakeme yumruk atması ve gözünün morarmasıyla sonuçlanan talihsiz bir olay yaşandı. Sebep, konuk takımın uzatma dakikalarında eşitliği sağlamasıydı. Ayrıca, aldığı darbe sonucu yerdeyken de tekmelediler.

Ankaragücü 18 puanla on birinci sırada ve Avrupa sıralamasının sekiz puan uzağında. Gaich'in 97. dakikadaki eşitlik golüne kadar aldıkları galibiyetle dördüncülük hedeflerinin altı puan uzağındaydılar. Karşılaşma oldukça hararetli geçti ve her iki takımdan da birer oyuncu oyundan atıldı.

A Bola: Ankaragücü çok ağır bir ceza alacak

Türkiye'den Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından maçın hakemine saldırdı. Maçın bitiş düdüğünden kısa bir süre sonra Türkiye'nin başkentinden gelen kulüp başkanı hakemin yanına giderek bir açıklama istedi.

Görüntüler tekrar diyaloğa odaklandığında Faruk Koca, Halil Meler'e yönelik saldırganlığını görüyoruz. Ankaragücü 90'dan yedi dakika sonra öne geçti ve 50. dakikadan itibaren sahada bir kişi eksik oynamaya başladı. Portekizli Pedrinho, Ankaragücü takımında ilk 11'deydi ve şimdi çok ağır bir ceza alma riski var.

Daily Mail: Hakemin gözü şişti

Ankaragücü Başkanı, Türkiye Süper Ligi'nde Rizespor ile berabere kaldıktan sonra hakemin suratına yumruk attı, diğerleri de utanç verici sahnelerde hakemin kafasını tekmeledi Türkiye Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün başkanı, takımının Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından sahaya girerek hakemin yüzüne yumruk attı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Halil Umut Meler, gözle görülür bir şekilde öfkeli olan Faruk Koca ile karşı karşıya geldi ve kameralara yansıyan görüntülerde hakeme yumruk attı. Meler yere düştü ve ardından yüzünü korumaya çalışırken başka bir kişi tarafından tekmelendi. Uzaklaştırıldıktan hakemin gözü şişti. Olaydan kısa bir süre sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü toplantı kararı aldığı bildirildi.

Daily Star: Türkiye’den utanç verici sahneler

Türkiye Süper Lig hakemi kulüp başkanı tarafından yumruklanarak yere düşürüldü ve tekmelendi Ankaragücü ile Rizepor arasında oynanan maçın ardından bir hakemin taraftarlar tarafından saldırıya uğraması Türkiye'nin en üst liginde çirkin görüntülere sahne oldu Hakem Halil Umut Meler, Pazartesi günü Ankaragücü ile Rizepor arasında oynanan karşılaşmanın ardından acımasızca saldırıya uğradı. Maç, uzatma dakikalarında gelen beraberlik golünün ardından 1-1 sona erdi ve taraflar hararetli bir karşılaşmada birer kırmızı kart gördü.

Ancak şok edici saldırı bitiş düdüğünün ardından geldi ve Meler beklenmedik bir yumrukla yere düşürüldü. Utanç verici sahnelerde, hakem de kendini korumaya çalışırken başka bir adam tarafından kafasına tekme yedi. Oyuncular, teknik ekip ve güvenlikten oluşan bir kalabalık saldırıyı durdurmak için hızla olay yerine koştu. 37 yaşındaki hakem neyse ki ayağa kalkmayı başardı, ancak ayakta tutulduğu sırada gözünün morardığı görüldü. Türkiye'den gelen haberlere göre, hakeme sağ kroşe ile vuran ilk saldırgan, takımının galibiyeti kaçırmasına öfkelenen Ankaragücü başkanı Faruk Koca'ydı.

Daily Record: Hakem çime düştükten sonra bile tekmelendi

Daily Record: Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem, Ankaragücü başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere düşürüldü Halil Umut Meler, Rizespor'a karşı oynanan dramatik maçın ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem Ankaragücü Başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere atıldı.

Halil Umut Meler, Rizespor karşısında dramatik bir finalin ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Bu olay bitiş düdüğünün ardından büyük bir tepkiye yol açtı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girdi ve düdük çalan Halil Umut Meler'in sol gözüne sağ eliyle bir yumruk indirdi. Hakem çime çarptıktan sonra bile, başkan ve başka bir kulüp yetkilisi olduğu anlaşılan kişi kendini korumaya çalışırken tekmelendi.

Flash: Utanç verici görüntüler

Utanç verici görüntüler... Ankaragücü'nün Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı Türkiye ligindeki 15. maçında utanç görüntüleri ortaya çıktı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atarken, kulübün diğer üyelerinin de Koca'yı yerde yatarken yumrukladığı görüldü

Saniyeler sonra, futbolcular ve iki takımın personeli arasında arbede yaşandı.

Sport 1: Türkiye’de dayak skandalı

Türkiye'de dayak skandalı! Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde korkunç bir olay yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, MKE Ankaragücü başkanı tarafından fiziksel saldırıya uğradı. Bunu başka şiddet sahneleri izledi. Türkiye'nin en üst ligi olan Süper Lig'de Pazartesi akşamı çirkin bir olay yaşandı.

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maçın ardından hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın fiziksel saldırısına uğradı.

Sosyal medyada dolaşan fotoğraflarda Koca'nın bitiş düdüğünün ardından hakeme saldırdığı ve yüzüne yumruk attığı görülüyor. Meler yere düşüp ellerini yüzüne götürürken diğer kişiler de onu tekmeledi. Kalabalık ancak bir süre sonra dağıldı ve hakem Meler güvenlik görevlileri tarafından çevrelenerek soyunma odasına götürüldü. Sol gözünün altında ciddi bir şişlik oluştu.

Eurofoot: Defalarce tekmelendi, gözünden ağır yaralandı

Ankaragücü-Rizespor arasındaki Süper Lig karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'in yüzüne yumruk atıldı. Ankaragücü-Rizespor arasındaki Süper Lig karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'in yüzüne yumruk atıldı.

Ayrıca yerdeyken defalarca tekmelendi ve gözünden ağır yaralandı.

Goal Almanya: Türkiye’de çirkin sahne

Türkiye'de çirkin sahne! Kulüp başkanı hakemi yere düşürdü! Kulüp başkanı hakemi yere düşürdü Ankaragücü ve Rizespor Pazartesi akşamı puanları paylaştı. Maçtan sonra ise çirkin görüntüler yaşandı.

NE OLDU? Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kulübünün Pazartesi akşamı Rizespor'a karşı oynadığı Süper Lig maçında 1-1'lik beraberliğin ardından çirkin bir olaya neden oldu.

OLAYIN GEÇMİŞİ NEDİR? Çok sinirli olduğu her halinden belli olan Koca, maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya girdi ve hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Koca hakeme yumruk atarken, Meler yere düştü ve ancak bir süre sonra ayağa kalkabildi. Meler daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında soyunma odasına gitti. Koca'nın tam olarak neden bu kadar öfkeyle tepki verdiği belli değil. Ancak, Rizespor ancak 97. dakikada eşitliği sağlayabildi, bu nedenle hakem ekibi tarafından uygulanan ilave sürenin uzunluğundan mutsuz olmuş olabilir.

Voetbalprimeur: Türkiye’den korkunç görüntüler

Türkiye'den korkunç görüntüler: Başkan ve yönetim kurulu üyeleri hakeme saldırdı.

Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından Türkiye'den korkunç görüntüler. Ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı ve ona vurmaya ve tekmelemeye başladı. Bunun ardından ortalık karıştı.

Koca'nın vurduğu hakemin sol gözü morardı. Koca ile birlikte birkaç yönetim kurulu üyesi de saldırmak için sahaya koştu. Olayın kesin nedeni henüz bilinmiyor.