Halil Umut Meler’in babası konuştu: Yumruk atıldığını göründe yüreğim sızladı

Halil Umut Meler’in babası konuştu: Yumruk atıldığını göründe yüreğim sızladı
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan Halil Umut Meler'in babası konuya ilişkin konuştu. Baba Meler, "oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı" dedi.Süper Lig'de Başkent'te oynanan Ankaragücü-Çaykur...

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan Halil Umut Meler'in babası konuya ilişkin konuştu. Baba Meler, "oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı" dedi.

Süper Lig'de Başkent'te oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca'nın karşılaşmayı yöneten FIFA Hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atarak hastanelik etmesinin yankıları sürüyor.

Halil Umut Meler'in "Babamın sözünü dinledim ve tercihimi hakemlikten yana kullandım" diyerek mesleğine başlamasında büyük etkisi olan baba Bülent Meler konuyla ilgili konuştu.

"Yumruğun acısını yüreğimde hissettim"

Sabah'a konuşan baba Meler şunları söyledi:

"Maçı televizyondan canlı olarak seyrettim. Televizyondan oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı. Bir baba ne hissederse ben de onu hissettim. İçim cız etti. Oğluma atılan yumruğun acısını yüreğimde hissettim. Olaydan sonra oğlumla da görüştüm. Durumu iyi.