Hurşut Meriç: İrfan Can'ın benim golümü atmasına memnun oldum!

Hurşut Meriç: İrfan Can'ın benim golümü atmasına memnun oldum!
Fenerbahçe- Sivasspor maçında fantastik bir gol artan İrfan Can Kahveci, "Çalımın sırrı, Hurşut Meriç. Ben altyapıdan çıktığımda o hep yapıyordu, ondan göre göre yaptım. Yapınca da hoşuma gitti." demişti.Hürriyet, Hurşut...

Fenerbahçe- Sivasspor maçında fantastik bir gol artan İrfan Can Kahveci, "Çalımın sırrı, Hurşut Meriç. Ben altyapıdan çıktığımda o hep yapıyordu, ondan göre göre yaptım. Yapınca da hoşuma gitti." demişti.

Hürriyet, Hurşut Meriç ise konuştu:

"Ben bu hareketi sokakta hep futbol oynaya oynaya öğrendim. Küçükken sokakta futbol oynadığımız bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Normalde bu hareket sokakta yapılabilecek bir hareket ama ben bunu büyük sahalara yansıttım. Ondan sonra herkes bu hareketi görmeye başladı. Gençlerbirliği’nde oynarken İrfan Can Kahveci’yle iletişimim çok iyiydi ve ona hep yardımcı oluyordum. Altyapıdan çıkan çocuklar vardı ve onların yaş grubu çok güçlü bir takımdı. Ben de onlara bu hareketi gösteriyordum.

"İrfan Can'ı görünce mutlu oluyorum"

"İrfan Can Kahveci de benim gibi sol ayaklı ama sağ tarafta da yetenekli bir oyuncu. İrfan Can, göre göre ve bana sora sora öğrendi bu hareketi. İrfan Can, çok yetenekli bir oyuncu olduğu için bu hareketi hemen öğrenmişti. İrfan Can’ın, hareketi çok güzel yaptığını görünce mutlu oluyorum. İrfan Can, Fenerbahçe’de bu sene çok iyi oynuyor. Onunla gurur duyuyorum. Kendisi zaten çok sevdiğim bir kardeşim..."