Icardi 100 milyon euroyu reddetti, rekor maaşla Galatasaray'ı seçti

Icardi 100 milyon euroyu reddetti, rekor maaşla Galatasaray'ı seçti
Mauro Icardi, Suudi Arabistan’dan 4 yıl için yapılan 100 milyon Euro’luk teklifi reddetti, rekor maaşla Galatasaray’ı seçti. Sarı kırmızılılar 2 ay önce oyuncuya yaptığı 7.5 milyon Euro’luk teklifi başarı bonusları...

Mauro Icardi, Suudi Arabistan’dan 4 yıl için yapılan 100 milyon Euro’luk teklifi reddetti, rekor maaşla Galatasaray’ı seçti. Sarı kırmızılılar 2 ay önce oyuncuya yaptığı 7.5 milyon Euro’luk teklifi başarı bonusları ile birlikte 10 milyon euroyu çıkardı. 

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Mauro Icardi yeni şartlarla 3+1 yıllık kontrata imza atmayı kabul ederken PSG’ye de 10 milyon euro bonservis önerildi. Fransız ekibi rakamı artırmak istese de Icardi’nin ‘evet’ demesi sonrası fazla direnemedi ve bu bonservisi kabul etti.

Galatasaray formasıyla geride kalan sezona damga vuran Mauro İcardi 1.5 aylık sürecin ardından sarı kırmızılılar ile anlaşmaya vardı. Suudi Arabistan’dan gelen 100 milyon euroluk teklifi beklemeye alan Arjantinli yıldız hayat arkadaşı ve menajeri Wanda Nara ile birlikte tercih hakkını bir kez daha Galatasaray’dan yana kullandı.