Icardi müjdesi

Icardi müjdesi
Galatasaray’ın bu yaz PSG’den satın alma opsiyonu bulunmadan kiraladığı Mauro Icardi geleceğine dair kararını Arjantin basınına açıkladı!Geleceğine dair aldığı kararı da duyuran Icardi, “İstanbul’da çok mutluyum....

Galatasaray’ın bu yaz PSG’den satın alma opsiyonu bulunmadan kiraladığı Mauro Icardi geleceğine dair kararını Arjantin basınına açıkladı!

Geleceğine dair aldığı kararı da duyuran Icardi, “İstanbul’da çok mutluyum. Galatasaray’da kalmak istediğimi kulübün yöneticilerine de ilettim” diyerek sarı-kırmızılı taraftara müjdeyi verdi.

İstanbul’daki sevginin boyutuna bir kez daha değinen Icardi, “İstanbul’daki ilgi, sevgi inanılmaz. Galatasaray’da kalarak yola devam etmeyi çok istiyorum ama bu sadece bana bağlı bir durum da değil” dedi. Arjantinli yıldız Galatasaray’a geç katılmasına ve sezon başı kampında bulunmamasına rağmen gösterdiği performansla kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de geçen günlerde hem Icardi hem de Zaniolo’yla ilgili açıklamalar yapmış ve takımda tutmak için ellerinden gelen şartları zorlayacaklarının altını çizmişti. Fransa’da yayın yapan RMC’nin aktardığına göre Icardi’nin PSG’deki maaşı 6.75 milyon Euro.