Icardi mutlu ve umutlu

Icardi mutlu ve umutlu
Galatasaray ile adete küllerinden doğan Mauro Icardi'nin geleceği de şekillenmeye başlıyor. Arjantinli yıldız, Fransa basınına açıklamalar yaparken yine Fransa'da bir başka iddia daha ortaya atıldı.Galatasaray'ın geçen yaz PSG'den...

Galatasaray ile adete küllerinden doğan Mauro Icardi'nin geleceği de şekillenmeye başlıyor. Arjantinli yıldız, Fransa basınına açıklamalar yaparken yine Fransa'da bir başka iddia daha ortaya atıldı.

Galatasaray'ın geçen yaz PSG'den 750 bin Euro'luk maaş ile kiraladığı golcü oyuncu, kısa sürede taraftarın gönlünde taht kurarken sarı-kırmızılı yönetim de Icardi için harekete geçmişti. L'Equipe yer alan habere göre; Mauro Icardi, Galatasaray'da mutlu ve sarı kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Mauro Icardi, L'Equipe'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da mutluyum. Transferde ilk tercihim Galatasaray olacak. Tabii transferim için son kararı iki kulüp görüşerek verecek." ifadelerini kullandı.

Daha önce de kalmak istediğini belirten başarılı forvet, "Paris'te dünyanın en iyileriyle birlikteydim ama burada görmediğim kadar ilgi görüyorum. Sanki dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.