Icardi transferinde Galatasaraylıları sevindiren gelişme!

Icardi transferinde Galatasaraylıları sevindiren gelişme!
Geçen sezon Galatasaray'ın yıldız oyuncusu haline gelen Mauro Icardi'nin önümüzdeki hafta sarı-kırmızılı kulüple imzaları atacağı iddia edildi.Galatasaray'ın geçen sezon PSG'ye kiraladığı Arjantinli yıldızın Türkiye'ye...

Geçen sezon Galatasaray'ın yıldız oyuncusu haline gelen Mauro Icardi'nin önümüzdeki hafta sarı-kırmızılı kulüple imzaları atacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın geçen sezon PSG'ye kiraladığı Arjantinli yıldızın Türkiye'ye dönüş yolunda sona yaklaşıldı.

Gazeteci Fabrizio Romano, transferin önümüzdeki hafta 10 milyon euro karşılığında tamamlanacağını duyurdu.

Romano, sözleşmenin 2026 yılına kadar geçerli olacağını, PSG ile Galatasaray'ın belgeleri hazırlamaya başladığını yazdı.

"Transferi bitirdik diyemeyiz ama bir noktaya geldik"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erdne Timur bugün yaptığı açıklamada Mauro Icardi transferini bitirmek üzere olduklarını söylemişti.

Erden, "Icardi transferinde belli bir aşama kaydedildi. Bonservis olarak rakamlar çok yüksekti. PSG de Suudi Arabistan'dan yüksek bir teklif almıştı. Sonunda rakamı belli bir seviyeye düşürdürler. Transferi bitirdik diyemeyiz ama bir noktaya geldik. Belli bir aşama kaydettik, bizim limitlerimize gelirse finalize olacak. Çok iyi bir takım kuracağımıza herkes emin olsun. Çok büyük bir özveriyle yapılıyor bu işler" demişti.