"Icardi'yi çok seviyorum. Sahada hep birbirimizi arıyoruz"

"Icardi'yi çok seviyorum. Sahada hep birbirimizi arıyoruz"
Galatasaray’ın Adana Demirspor'u 3-1 yendiği maçta 1 gol atan ve 1 golün de asistini yapan Kerem Aktürkoğlu maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.Kerem Aktürkoğlu şunları söyledi: "Önemli olan galibiyetti. Hafta için çok...

Galatasaray’ın Adana Demirspor'u 3-1 yendiği maçta 1 gol atan ve 1 golün de asistini yapan Kerem Aktürkoğlu maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Kerem Aktürkoğlu şunları söyledi: "Önemli olan galibiyetti. Hafta için çok önemli bir maça çıkacağız. Oraya moralli gitmemiz ve ligi devam ettirmemiz gerekiyordu. Güzel pozisyonlar bulduk, öne geçtik. Önemli olan galibiyetti. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, güzel bir galibiyet oldu. Icardi hem saha için hem de saha dışında çok seviyorum. Hep birbirimizi arıyoruz. Böyle istatistikler güzel ama galibiyet daha güzel. Takımıma yardım etmek için uğraşan bir futbolcuyum. Umarım takım olarak böyle devam ederiz ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız."

"Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkacağız"

Kerem Demirbay maçın ardından Adana Demirspor ve Kopenhag maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Kendi performansımı konuşmak istemiyorum. Takım olarak iyi bir performanstı. Birinci devrede 3-0 yapmalıydık. İkinci yarıda da 3-1'i erken bulmalıydık. Kazandık, en önemlisi o. Şampiyonlar Ligi'nde pozitif bir durumdayız. Takım olarak enerjili çıkmak ve maçı kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Takım haricinde de çalışıyorum"

Bu sezon ilk kez gol atan Sacha Boey mücadeleye ve performansına ilişkin şunları söyledi:

"Bizim için önemli bir maçtı. Liderlik için kazanmamız gerekiyordu ve biz de bu şekilde hazırlandık. İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum ve hazırlanıyorum. Sadece takımla değil, bunun haricinde de çalışıyorum. İyi hissediyorum. Bu şekilde devam etmem gerekiyor."