İlker Başbuğ'dan Fenerbahçe kongre üyelerine çağrı: 2 Nisan'da başkana karar alma yetkisini verin

İlker Başbuğ'dan Fenerbahçe kongre üyelerine çağrı: 2 Nisan'da başkana karar alma yetkisini verin
Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu toplantısına katıldı. Başbuğ, kongre üyelerine çağrı yaparak, "Fenerbahçe başkanına ve yönetim kuruluna, genel karar alma yetkisi veriniz!" dedi.Fenerbahçe'de...
Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu toplantısına katıldı. Başbuğ, kongre üyelerine çağrı yaparak, "Fenerbahçe başkanına ve yönetim kuruluna, genel karar alma yetkisi veriniz!" dedi.

Fenerbahçe'de yüksek divan kurulu üyeleri 2 Nisan'da "ligden çekilme" ihtimalinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul öncesi bir araya geldi.

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ da kürsüye çıkarak söz aldı "

3 Temmuz 2011'de Fenerbahçe'nin FETÖ kumpasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Başbuğ, "Fenerbahçe'ye yapılan kumpastan sonra bir yığın kumpas yaşadık. Bu kumpaslar sürecinde ayakta tek bir kurum kaldı: Fenerbahçe Spor Kulübü. Taraftarıyla, kulüp başkanıyla, yönetimiyle dimdik ayakta kaldı. Mücadele etti. O mücadeleye inanmayanlar vardı. Ama bugün biz haklı çıktık!" diye konuştu.

"Başkana karar alma yetkisi veriniz"

2 Nisan'daki genel kurul için üyelere çağrıda bulunan Başbuğ, "Hepiniz, 2 Nisan'da belirtilen saatte Fenerbahçe stadyumunda olunuz! O gün kayıtsız şartsız, Fenerbahçe başkanına ve yönetim kuruluna, genel karar alma yetkisi veriniz! Sayın Başkanım ve Fenerbahçe Kulübünün değerli yönetim kurulu üyeleri; ne karar alırsanız arkanızdayız! Bundan hiç şüpheniz olmasın!" ifadelerini kullandı.