İlker Yağcıoğlu'ndan Cengiz Ünder'e sert sözler

İlker Yağcıoğlu'ndan Cengiz Ünder'e sert sözler
Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Konyaspor beraberliği sonrası Fenerbahçe'de teknik adamdan futbolculara kadar birçok isme eleştiri getirdi

Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, 0-0 sona eren Konyaspor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Yağcıoğlu dünkü maçta Fenerbahçe’nin milli futbolcusunu eleştirirken, "Cengiz Ünder futbolu bırakmış. Kafa olarak da burada değil fizik olarak da..." ifadelerini kullandı.

İlker Yağcıoğlu’nun TRT Spor'daki yorumundan satır başları şöyle:

“Fenerbahçe için şampiyonluk artık Kaf Dağı'nın arkasında. Bunun sebepleri var. Mesela İsmail Kartal'ın Batshuayi tercihi yanlıştı. Geçen hafta Batshuayi ile başladın bu hafta Dzeko ile. Derbiyi kazanmıştın. Neden bu maça Batshuayi yedek başlıyor?"

"Rakip takım küme düşen İstanbulspor'dan sonra en az gol atan takım. Sen bu takıma karşı neden Batshuayi-Dzeko ikilisiyle çıkmıyorsun? Nereden geliyor bu 3 orta sahayla çıkma sevdası?"

“Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci dışında iyi diyebileceğiniz bir futbolcu olmadı. Cengiz Ünder ise futbolu bırakmış! Serbest vuruş kullanamıyor, oyunun içinde hiç yok. Kafa olarak da burada değil fizik olarak da."