İrfan Can Kahveci'ye Avrupa devlerinden rekor teklif

İrfan Can Kahveci'ye Avrupa devlerinden rekor teklif
La Liga ekibi Sevilla'nın İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro teklifte bulunduğu iddia edildi. Öte yandan Premier Lig ekibi Newcastle United, Serie A ekibi Lazio ve Fransız ekibi Rennes de İrfan Can'a talip olan kulüpler arasında...

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, bu sezon gösterdiği performansla göz dolduruyor. İsmail Kartal'ın vazgeçemediği oyuncularından biri olan Kahveci, gol yollarındaki etkinliğiyle kariyer sezonu geçiriyor. Yıldız futbolcu Avrupa'nın birçok kulübünü peşine takmış durumda.

Sergilediği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan tecrübeli oyuncu için İspanya'dan bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Sevilla'dan 20 milyon Euroluk teklif

Sbaah'ta yer alan habere göre; İspanyol devi Sevilla, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'ye 20 milyon dolarlık bir teklif yaptı. Fakat Fenerbahçe'nin bu dev teklifi reddettiği öğrenildi.

Newcastle, Lazio ve Rennes de İrfan'ı istiyor

Haberin detayında Sevilla'nın, İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için çok uğraşacağı ancak Newcastle United, Lazio ve Rennes'in de bu transferde olduğu için zorlanacağı kaydedildi.

17 gol, 12 asist

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 44 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci bu karşılaşmalarda 17 gol, 12 asistlik skor katkısı sağladı. Milli yıldızın güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro olarak gösteriliyor.