İSMAİL KARTAL FARKI

İSMAİL KARTAL FARKI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 30'uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye indirdi ve 2'ncilik hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı. İsmail Kartal'ın...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 30'uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye indirdi ve 2'ncilik hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı. İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte sarı-lacivertli ekibin özellikle son haftalarda saha içerisinde gösterdiği istek ve oynadığı oyun, taraftarın beğenisini kazandı.

Beşiktaş derbisinin ardından görevine son verilen Vitor Pereira'nın yerine göreve gelen ve sarı-lacivertli takımın başında 13'üncü maçına çıkan İsmail Kartal, takımı özellikle mental olarak daha üst seviyelere çıkardığını taraftara hissettirmeye başlamıştı. Slavia Prag'a elenip UEFA Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, o günden bu yana oyunu da bir üst seviyeye taşımayı başarırken bununla birlikte taraftarını da tekrardan tribünlere çekmeye başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geldiği ilk günden bu yana yaptığı açıklamalarda teknik ekibiyle birlikte sürekli olarak Samandıra'da çalıştıklarını ve oyuncularla birebir toplantı yaptığını belirtti. Tecrübeli teknik adam, yaptığı bu toplantıların meyvesini yavaş yavaş toplamayı başardı.