İsmail Kartal: Şampiyonluğumuzun nasıl kaçtığını tüm Türkiye biliyor

İsmail Kartal: Şampiyonluğumuzun nasıl kaçtığını tüm Türkiye biliyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 99 puanım şampiyonluk için yetmediğine vurgu yaparak göndermelerde bulundu

İstanbulspor'u 6-0 yenerek ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu0. Kartal, "Şampiyonluğun elden nasıl kaçtığını biliyoruz. Bunu tüm taraftarımız, camiamız ve tüm Türkiye biliyor artık. Bu aleni bir şekilde oldu." dedi.
İsmail Kartal şunları söyledi:
"Çok fazla konuşmaya gerek yok. Baştan sona kadar bütün oyuncularım, teknik heyet, başkanımız, yönetimimiz, taraftarlarımız şampiyon olmaya inanmıştık ve bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak eden bir oyun oynadık. Nelere karşı mücadele ettiğimizi biliyorum. Şampiyonluğun elden nasıl kaçtığını biliyoruz. Bunu tüm taraftarımız, camiamız ve tüm Türkiye biliyor artık. Bu aleni bir şekilde oldu.

99 puan ve 99 golle şampiyon olamadık ama taraftarlarımızın, camiamızın kalplerinde gönüllerin şampiyonu olduğumuz takımımızı tebrik ettiler.
Bize inanan taraftarlara, oyuncularıma, başkanıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Camiama teşekkür ediyorum.
Sezon başından bu yana elimizden gelenin en iyisini yaptık. Sadece şampiyonluk veremedik onlara ama bazı şeyler bizim elimizde değildi. Sahanın dışındaki olaylara yapacak bir şeyimiz yok. Hak ederek şampiyon olmak istedik ama sahanın içinde hak ederek şampiyonlukların olmayacağını gördük. Bunu geçen hafta en net örneğini bize gösterdiler.
Taraftarlarımız camiamız bizi şampiyon olarak görüyor, hepimizi alkışladılar. Bu takım daha iyisini yapacak. Biz elimizden geleni yaptık ama bazı şeyleri aşamadık."