İstanbulspor teknik direktörü Korkmaz: Kalenin önüne otobüs çekmedik

İstanbulspor teknik direktörü Korkmaz: Kalenin önüne otobüs çekmedik
Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Beraberliği koruyarak...

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Beraberliği koruyarak bir strateji belirlesek de bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Otobüsü kalenin önüne çekerek beklemedik" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup oldu.

"Çok fazla pozisyon bulduk"

"Kalenin önüne otobüs çekmedik"

Galibiyeti kaçırdıklarını düşünüp, düşünmediklerinin sorulması üzerine Korkmaz, "Beraberliği kaçırdığımızı kabul etmiyorum. Beraberliği koruyarak bir strateji belirlesek de bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Otobüsü kalenin önüne çekerek beklemedik. Bunu da başardık. Bu tarz maçları oynarken öne geçmemiz önemli değil. Maçın her anında taktik disiplini korumanız gerekiyor. Maçın 0-0 tuttuğumuz anlarda dahi galibiyeti hayal ediyorduk. Galatasaray gibi özel ayakları olan bir takıma karşı kontrol edemiyorsunuz. Kontrol ettiğimiz şeyleri iyi uyguladık. En azından puanla ayrılmayı hak etiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğa giden bir camianın galibiyetine de saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum" diye cevap verdi.