İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu: Oyuncularımdan özür diliyorum

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu: Oyuncularımdan özür diliyorum
İstanbulspor Kulübü bugün basın toplantısı düzenledi. Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral, basın toplantısında sezon başından beri yaşadıkları hakem hatalarını sıralayarak "Bardak taştı"...

İstanbulspor Kulübü bugün basın toplantısı düzenledi. Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral, basın toplantısında sezon başından beri yaşadıkları hakem hatalarını sıralayarak "Bardak taştı" dedi.

Sarıalioğlu şunları söyledi:

"Federasyon başkanından randevu istememize rağmen sezon başından beri olumlu ya da olumsuz dönüş alamadık. 97 yıllık bir çınar olan İstanbulspor'u yok saydılar. Artık sabrımız taştı. Dünkü olaydan sonra federasyondan aradılar, 'İstediğiniz zaman gelebilirsiniz' dediler"

"Tekrarı olsa aynısını yapardım. Pişmanlığım yok ama özür dilemem birileri var. Özür dilemem gereken kişiler hocamız ve oyunculardır. Onlar ekmeklerinin peşinde. Onlara bu maçta galip gelmiş gibi primlerini vereceğim."

"Ben kendime inanıyorum, kararımın doğruluğuna inanıyorum. Gidip birini tokatlayacak halim yok, gerek de yok."

"Sezona devam edeceğiz. Haftaya Sivas deplasmanına gideceğiz. Lige devam ediyoruz."

"TFF Başkanının istifa etmesi söz konusu olmaz. Onun görevden alınması gerekir."

"Bu olayın Trabzonspor'a denk gelmesi tamamen tesadüf. Ben Trabzonluyum, kimse benden daha fazla Trabzonsporlu olamaz. İstanbulspor'un sahibiyiz ama Trabzonspor sevgimiz baki."