Kupa Voley’de Şampiyon Fenerbahçe Opet

Kupa Voley’de Şampiyon Fenerbahçe Opet
Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde kozlarını paylaştı. Mücadele 3-1 Fenerbahçe Opet lehine sona erdi ve sarı-lacivertliler kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe Opet'te 19 sayıyla oynayan...
Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde kozlarını paylaştı. Mücadele 3-1 Fenerbahçe Opet lehine sona erdi ve sarı-lacivertliler kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe Opet'te 19 sayıyla oynayan Melissa Vargas, 'En Değerli Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk seti 25-23 Fenerbahçe lehine sona erdi. İkinci sete hızlı giren Eczacıbaşı Dynavit 25-16'lık skorla setlerde eşitliği getirdi.

Fenerbahçe Opet, 3. seti 25-17 önde tamamladı ve yeniden öne geçti. 4. sette de güçlü oyun sergileyen sarı-lacivertliler 25-20 tamamlayarak maçı 3-1 kazandı.

Fenerbahçe kupayı dördüncü kez müzesine götürdü

AXA Sigorta Kupa Voley’de bugüne kadar toplamda 8 kez final oynayan Sarı-lacivertli ekip dördüncü kupasını elde ederken, Eczacıbaşı Dynavit ise 14'üncü kez final oynadığı Kupa Voley'de beşinci kez final maçını kaybetmiş oldu.