Lukaku transferinin perde arkası: Aziz Yıldırım farkı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Lukaku transferinde kitlenen görüşmeleri para peşin diyerek açtı.
GAZETE PENCERE - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir transferi daha bitirdi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir transferi daha kendi yöntemiyle çözüme kavuşturdu. "Para peşin" diyen Yıldırım, 30 milyonu bir çırpıda verdi, transferdeki sorun bitti.
Sarı lacivertliler Vedat Muriqi'den sonra bir golcü daha transfer etmek için çamışmalarını sürdürüyordu. Son olarak hedef Belçikalı golcü Romelu Lukaku olmuştu.
Fanatik'teki habere göre; Napoli Lukaku'nun bonservisi için Fenerbahçe'den 12 milyon euro istedi. Sarı lacivertli ekip indirmek istedi.
Ancak sonra devreye Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım girdi. "Para peşin" dedi, kısa vadede ödeme kaydıyla bonuslar artı 6 milyon euro (Yaklaşık 330 milyon lira) teklif edince iş bitti.
Napoli'nin Arsenal'den almak istediği Gabriel Jesus'a bütçesinde yer açmak için peşin ödemeyi kabul ettiği haberde yer aldı.
Lukaku'nun da yıllık 10 milyon eurodan 2 yıllık teklifi kabul ettiği ifade edildi. Bir kaç gün içinde sağlık kontrollerinden geçmek ve ardından da sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceği belirtildi.
Kaynak:Haber Merkezi