MAYISLAR RIDVAN’IN OLDU

MAYISLAR RIDVAN’IN OLDU
Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon birçok maçta forma giyerek A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından, EURO 2020 aday kadrosuna davet edilen 20 yaşındaki futbolcu Rıdvan Yılmaz, şampiyonluğu ve kazanılan...

Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon birçok maçta forma giyerek A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından, EURO 2020 aday kadrosuna davet edilen 20 yaşındaki futbolcu Rıdvan Yılmaz, şampiyonluğu ve kazanılan Türkiye Kupası’nı anlattı. Altyapıdan birlikte A Takıma yükseldiği 12 yıllık arkadaşı kaleci Ersin Destanoğlu’nu unutmayarak sözlerine başlayan Rıdvan Yılmaz, “Bu sezon Ersin ve benim adıma çok güzel geçti. Büyük bir tecrübe kazandık. Çok mutluyuz. İnşallah bu kulüpte daha nice kupalar kazanırız. Kendimizi geliştirmeye, eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Daha yolun başındayız. İlk defa bu seviyede böyle bir sezon oynadık. İnşallah daha iyi olacağız” diye konuştu.
Ersin Destanoğlu’yla olan arkadaşlığını her fırsatta vurgulayan ve Avrupa’ya gitmeleri halinde de beraber oynamak istediklerini söyleyen Rıdvan Yılmaz, “Böyle çok örnek var. Cengiz abiyle Çağlar abinin ilişkisi gibi. Onların da arkadaşlığı çok iyi şekilde devam ediyor. Onlar da büyük ihtimalle aynı takımdayken benimle Ersin gibidir. Biz de Ersin’le 12 yıldır arkadaşız. İnşallah bir ömür boyu birlikte oluruz. Aramızın bozulacağını sanmıyorum. Ersin ya da ben Avrupa’ya gidince değişeceğimizi sanmıyorum. İnşallah ömür boyu arkadaşlığımız devam eder” şeklinde konuştu.
Mayıs’ta gelen lig şampiyonluğu, 18 Mayıs’ta kazanılan Türkiye Kupası ve mayıs ayında A Milli Takım’a seçilen, 21 Mayıs doğumlu Rıdvan Yılmaz, kazanılan başarıları “Mayıslar bizim oldu” diyerek özetledi. Avrupa hayali olduğunu yineleyen genç oyuncu, “Her futbolcu gibi benim de Avrupa hayalim var. Çoğu hayalimi gerçekleştirdim; Beşiktaş’ta oynuyorum, A Milli Takım'a gittim. İnşallah süre bulurum A Milli Takım’da. Şimdiki hayalim Avrupa’ya gitmek. Orayı görmek istiyorum ve oranın seviyesini tatmak istiyorum. Avrupa’ya gittikten sonra da Avrupa’da büyük kulüplere gitmek istiyorum. Bunu gerçekleştirmek istiyorum” dedi.