Münih'teki maç Alman basınında: Galatasaray, Bayern'i Dortmund'tan daha fazla zorladı

Münih'teki maç Alman basınında: Galatasaray, Bayern'i Dortmund'tan daha fazla zorladı
Galatasaray'ın Bayern ile Almanya'da oynadığı karşılaşma Alman basınında geniş şekilde yer aldı:Bild: Galatasaray gerçekten iyi oynadıBild: "Kane başardı! Bayern şimdi grup aşamasında üst üste 17 maç kazandı ve son 16'ya...

Galatasaray'ın Bayern ile Almanya'da oynadığı karşılaşma Alman basınında geniş şekilde yer aldı:


Bild: Galatasaray gerçekten iyi oynadı
Bild: "Kane başardı! Bayern şimdi grup aşamasında üst üste 17 maç kazandı ve son 16'ya kaldı. Tuchel'in takımı Türklere karşı mücadele etti. Yaklaşık 20 bin Galatasaray taraftarının tezahüratlarıyla desteklediği konuk ekip gerçekten iyi oynadı. Tuchel daha başlama vuruşundan önce "deplasman maçından" bahsediyordu. Galatasaray gerçekten çok tehlikeli pozisyonlara girdi. Devre arasından önce Neuer, Icardi'yi engellemek için dünya çapında bir kurtarış yaptı. Sonrasında Torreira attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi."
Kicker: Zor kazanılmış galibiyet
Kicker: "Harry Kane duble yaptı. FC Bayern, Galatasaray karşısında aldığı 2:1'lik zor kazanılmış galibiyet sayesinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rekor serisini uzatmakla kalmadı, aynı zamanda A Grubu'nun da lideri olarak son 16 turuna kaldı."
Sport1: Kane'in dublesi Bayern'i kurtardı
Sport1: "Harry Kane attığı gollerle Bayern Münih'i kurtardı. FC Bayern, Galatasaray İstanbul karşısında uzun süre zorlandı ancak sonunda golcüsü Harry Kane'e güvenmeyi başardı. Münih mega serisini uzattı. Cesur Türk takımı uzun süre Bayern'e kafa tutsa da Kane'in iki golü galibiyeti perçinledi."
Berliner Zeitung: Kane, Bayern'i son 16'ya taşıdı
Berliner Zeitung: "Manuel Neuer'in kusursuz Şampiyonlar Ligi geri dönüşünde, Harry Kane'in bir-iki golü FC Bayern Münih'i planlanandan önce son 16'ya taşıdı. Fernando Muslera, Galatasaray adına sahanın en önemli ismiydi. Uruguaylı kaleci Leroy Sane'ye birkaç pozisyonda geçit vermedi."
Welt: Bayern'den Galatasaray'a karşı galibiyet
Welt: "Geç gelen bir Kane desteği yeterli oldu! FC Bayern Galatasaray'ı 2:1 yenerek 16. tura yükseldi. Yine de, deplasman ekibi istekli ve kararlı bir mücadele ortaya koydu ve hatta devre arasından kısa bir süre önce öne geçmek için büyük bir şans yakaladı. İkinci yarıda Gala erken bir pozisyonda direkten döndü ancak Bayern, Icardi'nin ofsayt pozisyonu nedeniyle Torreira'nın golü sayılmadığı için de şanslıydı."
Frankfurter Allgemeine: Kane, Bayern'i son 16'ya taşıdı
Frankfurter Allgemeine: "Harry Kane, Bayern'i 16'ya taşıdı. Bundesliga'da Dortmund'daki galanın ardından Münih, Şampiyonlar Ligi'nde daha sıkı mücadele etmek zorunda kaldı."
TZ: Zorlu maçta birçok fırsat kaçırdı
TZ: "FC Bayern Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı. Galatasaray karşısında Münih, Harry Kane'in golünden önce korku dolu anlar yaşadı."