Nihat Kahveci: Hakim sahanın içinde her şeye hakim

Nihat Kahveci: Hakim sahanın içinde her şeye hakim
Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray- Sivasspor maçını değerlendirdi

Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 yendiği maçı değerlendiren futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Hakim Ziyech'e övgüler yağdırdı. Nutspor YouTube kanalında konuşan Kahveci, Hakim Ziyech'in sakatlığından dolayı forma giyemediği dönemlerde eleştirildiğinin altını çizerek, "Icardi ile Hakim Ziyech fişi çekti. Hakim Ziyech aylardır yoktu. 'Transfer fiyaskosu mu? Bir türlü toparlanamıyor. İki maç üst üste oynayamadı' denilirken çok iyi oynamaya başladı. O günlerle alakalı her şeyi unutturdu. Hakim sahanın içinde her şeye hakim. Bu kadar güzel şut mu atılır? Çok uzaklardan şut atmak bu kadar mı kolay gösterilir?" ifadelerini kullandı.

Kahveci, "Alanyaspor karşısında da attığı gol çok güzeldi. 25-30 metreden gol atmak o kadar kolay değil. Biz de attık ama bu kadar kolay değil. Hakim Ziyech topu ayağına aldığında uzaktan gol atmayı çok kolay gösteriyor. Pendik maçında da attı. 30 metrelik mesafeden gol atmayı çok seviyor. Bugün ceza sahası içinden attığı gol çok zekiceydi" dedi.

Son 4 maç 4 gol

Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta 4 gol 1 asistlik performans gösteren Faslı yıldız maç sonunda taraftarların isteğini kırmadı ve maç sonu üçlüsü çektirdi. Sivasspor karşısındaki ilk golünü ceza sahası içerisinden bulan yıldız oyuncu Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez ceza sahası içinden gol attı.