N'Koudou, Ronaldo'ya kafa tutuyor! Beşiktaş'ta 4 sezonda attığı gole yarım sezonda ulaştı

N'Koudou, Ronaldo'ya kafa tutuyor! Beşiktaş'ta 4 sezonda attığı gole yarım sezonda ulaştı
Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak istikrarlı bir çizgi yakalayamayan Kevin N'Koudou, Damac FC forması altında harikalar yaratıyor.Kamerunlu futbolcu dün akşam oynanan Al Raed-Damac FC maçında da gol attı ve Suudi...

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak istikrarlı bir çizgi yakalayamayan Kevin N'Koudou, Damac FC forması altında harikalar yaratıyor.

Kamerunlu futbolcu dün akşam oynanan Al Raed-Damac FC maçında da gol attı ve Suudi Arabistan Ligi’nde gol krallığında Cristiano Ronaldo'ya rakip olacağını gösterdi.

Maç başına 1 gol ortalamasını yakalayabilir

Suudi Arabistan Pro Lig'in 17. haftasında Damac FC deplasmanda Al Raed'i Kevin N'Koudou'nun attığı tek golle 1-0 yendi. Kevin N'Koudou bu golle ligde attığı gol sayısını 14'e çıkardı. 28 yaşındaki futbolcu takımının 17 lig maçının 16’sında forma giydi.

Suudi Arabistan Pro Lig'deki güncel gol krallığı sıralaması şöyle:

1- Cristiano Ronaldo: 16 gol

2- Aleksandar Mitrovic: 14 gol

3- Kevin N'Koudou: 14 gol

4- Feras Al Brikan: 10 gol

5- Anderson Talisca: 10 gol

6- Bernard Mensah: 9 gol

7- Karim Benzema: 9 gol

Beşiktaş kariyeri bu kadar parlak değildi

Beşiktaş’ın 2019-20 sezonunda büyük umutlarla transfer ettiği N’Koudou’nun Beşiktaş kariyeri bu kadar parlak geçmedi. Zaman zaman yaşadığı sakatlıklar onun istikrarlı çizgi yakalamasına imkan vermedi. Sakatlık sonrası dönemlerde de inişi-çıkışlı performansı ile ilk 11’in direkt oyuncusu haline dönüşemedi.

N’Koudou Beşiktaş forması giydiği 4 sezonda 94 Süper Lig maçına çıktı ve 19 gole imza attı.