Okan Buruk, Icardi konusunda kararını verdi

Okan Buruk, Icardi konusunda kararını verdi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü (yarın) Beşiktaş'a konuk olacağı derbi öncesi bir sürprizle karşılaştı. Galatasaray'ın dün gerçekleştirdiği idmanda Mauro Icardi tedbir amaçlı yer almadı.Milliyet'te...
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü (yarın) Beşiktaş'a konuk olacağı derbi öncesi bir sürprizle karşılaştı. Galatasaray'ın dün gerçekleştirdiği idmanda Mauro Icardi tedbir amaçlı yer almadı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Mauro Icardi'nin yarın (bugün) yapılacak antrenmanda yer alması ve Beşiktaş ile oynanacak maçta sahada olması bekleniyor.

Okan Buruk, Icardi’nin idman eksikliği nedeniyle ikilem yaşıyor. Başarılı teknik adam, Arjantinli golcünün tam olarak iyileşmemesi ve idman eksiği nedeniyle onu dinlendirmek istiyor. Ancak Buruk’un elindeki alternatifler Icardi’nin yokluğunda ihtiyacı gidermiyor.

Okan Buruk, ligin ilk yarısında Icardi yokken, Barış Alper, Zaha, Mertens gibi isimleri en uçta oynatmıştı ancak bu isimler gol sorununu çözememişti.

Sarı- Kırmızılı yönetim, devre arasında bu soruna el attı ve Premier Lig’den Vinicius’u transfer etti. Ancak genç futbolcu yeni takımına henüz uyum sağlayamadı ve Galatasaray’a beklemem katkıyı veremedi.

Okan Buruk’un alternatifi olmadığı için, Icardi’yi tek idmanla derbide ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.