Okan Buruk: Icardi'nin kalmasını istiyorum

Okan Buruk: Icardi'nin kalmasını istiyorum
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli yıldız santrfor Mauro Icardi'nin takımda kalmasını istediklerini belirtti.Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından kiralanan Icardi'nin durumuyla ilgili konuşan Buruk, "Icardi'nin...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli yıldız santrfor Mauro Icardi'nin takımda kalmasını istediklerini belirtti.

Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından kiralanan Icardi'nin durumuyla ilgili konuşan Buruk, "Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye'nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor." açıklamasını yaptı.

Erden Timur da Icardi gibi yıldız futbolcuların Türk futboluna katkısı olduğuna değinerek, "Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG'deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız" görüşünü aktardı.