Okan Buruk, Ziyech’i neden oyundan çıkardığı açıkladı

Okan Buruk, Ziyech’i neden oyundan çıkardığı açıkladı
Adana Demirspor deplasmanında ilk golü atan Faslı yıldızı öven Okan Buruk, “Ziyech’i sakatlanmaması için oyundan alıyorum” dedi

Galatasaray, Adana Demirspor’u deplasmanda 3-0 yenerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 7’ye çıkarırken, seri galibiyet rekorunu yenileyen Okan Buruk’tan açıklamalar geldi. Buruk, “Bu Galatasaray'ın rekoru, tek başıma yaptığım bir şey değil. Hem oyuncularımla hem taraftarımızla birlikte aldığımız rekorlar..." dedi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Okan Buruk şunları söyledi:

"Muslera'nın rekoruna da değinmek gerekiyor. Daha 4 maç var ama kendi rekorunu kırdı. Çok ürettik aslında. Yaklaşık 25 şut atmışız, 56 kere topla rakip ceza sahasında buluşmuşuz. Böyle bir deplasmanda bu sayılar iyi."

“7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın derbiyi izleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık."

"Ziyech önemli bir ayak. Yaptıklarıyla bize önemli katkı sağlıyor. Yine ceza sahası dışından attı bütün gollerini herhalde ceza sahası dışından attı. Maçın kilidini açtı. Sakatlanmaması için özellikle erken alıyorum, ayrıca sınırda olanlar vardı."