Okan Buruk'tan Fenerbahçe göndermesi

Okan Buruk'tan Fenerbahçe göndermesi
Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor’u 3-1 yendiği mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu:“Maçı çok iyi yönettik. Top bizdeydi. Rakibe fazla pozisyon vermeden 2-0’lık...

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor’u 3-1 yendiği mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu:

“Maçı çok iyi yönettik. Top bizdeydi. Rakibe fazla pozisyon vermeden 2-0’lık skor yakaladık. İlk yarının sonuna kadar net pozisyon vermedik. Baskımız devam etti. Rakip sahda oynadık. Penaltıyı değerlendirirken kuralı öğrenebilirsek ona göre daha iyi anlayacağız. Bir sürü farklı statta farklı kararlar veriliyor. Ben saygı duyuyorum. Pozisyona penaltı verilebilir. Top eline çarpıyor. Bu, hakemin değerlendirmesi. Böyle bir pozisyona penaltı veriliyorsa bütün pozisyonların hepsine penaltı verilmesi gerekiyor.

“Kazanma alışkanlığımız oluştu”

“İkinci yarıya baktığımızda yine çok fazla gol pozisyonuna girdik. Fırsat çok fazla geldi. Rakip ceza sahasına çok girdik ve girdiğimiz net pozisyonları kaçırdık. Bu bölümde rakibin de pozisyonları vardı. 2-2’yi bulabilirlerdi. Çok daha erken üçüncü golü atmamız lazımdı. Çok geç attık. 3-1’lik galibiyet önemliydi. Hem liderlik koltuğuna oturuyoruz hem de kazanma serimizi üç maça çıkarttık. İç sahadaki serimiz devam ediyor. Copenhagen maçı öncesi bizim için moral oldu.

“Kazandığımız için mutluyum”

“Burayı sakatlıksız atlattık. Kazandığımız ve taraftarımıza zevk verdiğimiz bir maç oldu. Bu da benim için çok önemli ve değerli. Burada ve televizyon başındaki seyircilerimize pozisyonu bol ve baskılı bir maç seyrettirdik. Değerli bir galibiyet aldık. Adana Demirspor çok etkili bir takım. Maçın bazı bölümlerinde etkili hücumlar gerçekleştirdiler. Kazandığımız için çok mutluyuz.”