Okan Buruk'tan hakem tepkisi: Penaltı pozisyonları var

Okan Buruk'tan hakem tepkisi: Penaltı pozisyonları var
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Okan Buruk yenilgiyi yorumladı.Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Okan Buruk yenilgiyi yorumladı.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Ev sahibi takımın gollerini 14'te Rivas, 55'te Ze Lamkel attı. Sarı kırmızılıların tek golü ise 28'de Wilfired Zaha'dan geldi.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'deki ilk mağlubiyeti ve takımın performansını beIN SPORTS mikrofonlarına değerlendirdi.

Buruk, "Hatayspor'u kutluyorum. Bir planları ve ona uygun oyuncuları vardı, bunu uyguladılar. Maçın başından sonuna top bizdeydi. Zemin kötüydü, pas için uygun değildi. Oyunu daha hızlı oynamalıydık. Daha çok üretebilirdik. Kendi kalitemizin altında oynadık. Penaltı pozisyonları var. Bunlar değerlendirilecektir. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Sonraki maçlarda daha iyisini yapmaya çalışacağız. Yoğun tempodan geçiyoruz. Bu tempoda kazanmak zor. Kazanamadığımız için üzgünüz." sözlerini söyledi.

Fikstür tepkisi

Buruk, "Çok yoğun, zor bir tempoda devam ediyoruz. Programları yoğunlaştıranlar fikstürü belirleyenler. Maçın pazar gününe koyulma şansı olabilirdi. Baktığımızda bir gün daha ekstra dinlenebilirdik. Bunu da kabul ediyoruz. Kadromuz, kalitemiz en iyisini yapabilecek şekilde. Futbolun içerisinde 3 günde 1 maç da var. İster istemez bir yorgunluk oluyor" dedi.