"Okan Buruk'un durumu akıl tutulması" l Spor yorumcuları Galatasaray için ne dedi?

"Okan Buruk'un durumu akıl tutulması" l Spor yorumcuları Galatasaray için ne dedi?
Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Spor yazarları Galatasaray için ne dedi?Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Spor yazarları Galatasaray için ne...

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Spor yazarları Galatasaray için ne dedi?Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Hatayspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Spor yazarları Galatasaray için ne dedi?

Engin Kehale: "45 ve 60 arası S.O.S. veriyor" | Bu maç öncesi Galatasaray’ın ligde yediği 6 golün 4’ü, 45 ve 60. dakikalar arasında gelmişti. Bu liste Zalgiris, Molde gibi Avrupa maçlarıyla genişletilebilir. Lamdel, yine bu bölümde Galatasaray’ı avlamayı başardı. Sanırım Okan Hoca’nın önlem alacağı temel noktalardan biri bu bölüm olacak. Kalan süre, sarı kırmızılıların biraz disiplinden koptuğu ve baskısına rağmen üretemediği bir süreç oldu. Bayern yorgunluğuna geride oynamak eklenince, yarı panik yarı disiplinden kopma ile verimsiz bir son bölüm performansı ile maçı tamamladılar. (HÜRRİYET)

Uğur Meleke: "21 gün artı 90 dakika" | Galatasaray’ın Mersin seyahatini, Münih sınavından bağımsız ele almak mümkün değil. Galatasaray son 21 günde 6 müsabakaya çıktı, bunların ikisi Bayern’le, birisi Beşiktaş’laydı; ikisi de Rize ve Hatay deplasmanlarıydı. Üstelik Okan Buruk bu 6 maçlık sert süreçte kadrosunu çok döndürmedi, ana iskeletini üç günde bir sürekli oynatmayı tercih etti. Ve Mersin’de belki fiziksel, belki mental yorgunluklar göze çarptı bence. Galatasaray’ın artık kronikleşmiş bir sol bek problemi var. Dün de ilk golde Kazımcan’ın Rivas’ı kaçırışı acemiceydi. Van Aanholt, Emre Taşdemir, Dubois, Adekugbe, Kazımcan, Angelino, Abdülkerim... Sadece bir buçuk sezonda bir takımda bu kadar farklı oyuncunun sol bekte oynaması bir şeylerin eksik olduğunun kanıtı. (HÜRRİYET)

Serkan Akcan: "Seri sonu" | Galatasaray fikstürün azizliğine fazlasıyla uğruyor. Oynadığı tüm Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından deplasmana gidiyor. Kopenhag sonrası Başakşehir, United sonrası Antalya, Bayern sonrası Rize yine Münih sonrası Hatay deplasmanı. Keza 29 Kasım’daki United sonrası Pendik, 12 Kasım’daki Kopenhag sonrası Sivas deplasmanı gelecek. O yüzden Ndombele’nin artık dönmesi, Icardi’nin dinlenip iyileşmesi, Bakambu’nun oynaması, Kerem’in kafasını toplaması ve sol beke doğru alternatifin bulunması kaçınılmaz. Hatayspor, Galatasaray’ı çok iyi karşılayıp hızlı hücumlar üzerine kurduğu planını kusursuza yakın işletti. Galatasaray’ın yorgun forvetlerinin top kayıplarını doğru geçişlerle cezalandıran Hatay’da Lamkel kariyer maçlarından birini oynadı. 1.93’lük forvet hem müthiş bir atletizm gösterisi yaptı hem de 1 gol, 1 asistle gecenin yıldızı oldu. (FANATİK)

Bülent Timurlenk: "Panik futbolu!" | Sosyal medyasında "çok çalışıyor" fotoğrafları var ama hatlar arasında gizlenen Sergio yine sahada yok, Kerem mevkisiyle kavga ederken, Zaha yine takım oyunundan uzak. Bir takımın omurgası çökerse belini doğrultamaz. Erce'nin hediyesi gol, ardından İcardi'nin kaçırdığı… 2. yarıda Kazımcan sakatlanmasa belki de yine gecikecek ve hatta gecikmiş değişiklikler ve kenardan gelenlerin başı kesilmiş tavuk gibi koşturdukları panik futbolu… Bir de Ziyech neden çıktı sorusu… 3-8 ve 10 numaralarından verim alamaz, iğneyle oynayan santrforun ağırlaşırsa bir bedel ödersin. İstatistik tablosunda 18 hücum yazıyor, rakibin üç katı.. Lakin 32 ortanın getirdiği kaosla gol yollarından uzak ve kaybetmeyi hak eden bir G.Saray… Teneffüs zili tam zamanında çaldı Okan Buruk ve öğrencileri için… (SABAH)

Ömer Üründül: "Okan Buruk sorgulamalı" | Okan Buruk, herhalde şansına çok güveniyor ki gereksiz maceralara atılmaktan çekinmiyor. Bayern maçında ileri uçtaki üç oyuncu; Zaha, İcardi ve Ziyech sahada fizik açıdan yokları oynadı. Diğer 7 oyuncu üstlerine binen ağır yük ile iyice fiziki tahribata uğradı. Bu maçta niye ileri uçtaki aynı 3 oyuncu görev alır? Okan Buruk'un bunu sorgulaması lazım. Hatayspor büyük bir başarıya imza attı. Sahanın yıldızı stoper Massanga'ydı. (SABAH)

Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un durumu akıl tutulması" | Çok beğendiğim bir atasözünü hatırlatayım, "Azim ile inat arasındaki fark akıldan başka bir şey değildir. Akılla direnme azim, akılsız direnme inattır." G.Saray da kaybetti. Okan Hoca inşallah hatalarından ders çıkarır ve inatlarından arınır. Okan Buruk formsuz dönem yaşıyor ve akıl tutulması içinde kadro seçimlerinde bazı oyuncuları oynatma konusunda inat ediyor. (SABAH)