Olympiacos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Olympiacos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)
UEFA Konferans Ligi çeyrek final etabında Fenerbahçe, Olympiacos ile kozlarını paylaşacak. Peki ilk maçı Yunanistan'da oynanacak olan Olympiacos-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ayrıntılar...

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden Fenerbahçe, Olympiakos ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Olympiacos-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Olympiakos ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçının 11 Nisan Perşembe günü, saat 19.45'te oynanması planlandı. Stadio Georgios Karaiskaki Stadı'ndaki mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe'de eksik oyuncular

Fenerbahçe'de sakatlığı geçmesine karşın henüz hazır olmayan Joshua King, Olympiakos karşısında forma giyemeyecek.
Sakatlığını atlatan ancak kontrol amaçlı MR'ı çekilen Mert Hakan Yandaş'ın durumu ise belirsiz.

Bu isimlerin yanı sıra teknik direktör İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu şu şekilde: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi.

Muhtemel 11'ler

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Retsos, Richards, Hezze, Chiquinho, Horta, Masouras, Jovetic, El Kaabi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Çağlar, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko